Zosia samosia.
Cebulę, kroimy na ¾ wysokości, wsadzamy do ciepłej wody na około godzinę, czasami 2.3, to zależy od świeżości i jej grubości. Pamiętajcie, czym cieńsze paski,tym lepiej.
Owy kwiat rozejdzie się samoistnie, pięknie wygląda wśród wędlin, tak samo otoczony/a jajkami, czy ciepłymi mięsnymi przystawkami.
W opcji, można przecedzić buraczki przez gazę, ściereczkę, niestety jednorazowo , wtedy można wysmarować brzegi wg własnej fantazji, wyjdzie piękny, jasno żółto czerwony kwiatek ozdobny .
Cebulę, kroimy na ¾ wysokości, wsadzamy do ciepłej wody na około godzinę, czasami 2.3, to zależy od świeżości i jej grubości. Pamiętajcie, czym cieńsze paski,tym lepiej.
Owy kwiat rozejdzie się samoistnie, pięknie wygląda wśród wędlin, tak samo otoczony/a jajkami, czy ciepłymi mięsnymi przystawkami.
W opcji, można przecedzić buraczki przez gazę, ściereczkę, niestety jednorazowo , wtedy można wysmarować brzegi wg własnej fantazji, wyjdzie piękny, jasno żółto czerwony kwiatek ozdobny .
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz